Så får du mer tid i löpspåret

Allt i vardagen kräver tid. Det är ett evigt pusslande för att lyckas få vardagen att gå ihop något så när. Träning är en del som ofta bli lidande. Men om du gillar att springa finns det bra knep för att du ska få mer tid till din träning. Att delegera är nyckeln. Om du dessutom mitt i vardagen också ska byta bostad finns ännu mindre tid till ditt löpintresse. Men genom att ta hjälp med flyttstädning och flytthjälp kan du få mer tid över att hinna ta hand om dig själv i flyttkaoset. Ett tips är att kolla in Qleano som erbjuder flyttstädning och flytthjälp. När flytten är färdig kan du även anlita Qleano för hemstädning.

Köp mer löptid med hemstädning
Hemstädning är en sak som du verkligen kan delegera till andra och få tid. Det är super att ha flytthjälp men en flytt är övergående. Det är viktigare att du skapar en hållbar vardag där löpningen kan få ta plats. När du har hemstädning kan du se det som att du köper dig tid. Be om en offert från Qleano på hemstädning för att frigöra några dyrbara timmar varje vecka. Om du bokar hemstädning med Qleano ska du tänka på att verkligen vårda din tid som du får till förfogande. Se till att du kan lägga den tiden du sparar på löpningen.

Löpning gör mycket för hälsan
Varför du verkligen ska försöka prioritera löpningen är för att det är väldigt hälsofrämjande att spendera tid i löpspåret. När du dessutom gillar att springa kan du få ännu bättre effekt av löpningen. Det bästa är såklart att du springer utomhus, naturen och den friska luften bidrar mycket till din helhetshälsa. Men när det inte fungerar är löpband inomhus gott nog.

Lägg in löppassen i kalendern
För att få in löpningen i vardagen gäller det att planera. Innan en ny vecka tar vid är det därför bra att skriva in varenda löppass i kalendern. Om du har en familj kan du i samråd med dem planera in löpningen. Då är också de medvetna om att du inte kommer att vara tillgänglig under dessa tillfällen.

flash-blog