Löpblogg – hjälp på nätet

Att hitta en intressant löpblogg att följa kan vara ett bra sätt att ta ett kliv framåt i löpningen. Det finns bloggar för alla nivåer av löpare – hitta din och utvecklas som löpare.

Löpbloggar – tips och motivation

Om Stockholm maraton är mer tradition än utmaning kan det vara dags att hitta en ny utmaning. Ett bra sätt att hitta nya utmaningar är genom att följa andra löpare som också bloggar. Följ och läs en löpare som ska göra, eller redan genomfört, en Iron Man eller ett ultralopp. Om du trivs med maraton i storstäder kan du hitta bloggar med tips och praktiska råd för att delta i lopp i andra länder.

Skriv egen löpblogg

Om du tycker om att skriva, eller behöver hjälp och stöd i din träning, kan du skriva en egen löpblogg. Det är många som blivit hjälpta av att skriva en blogg om sitt intresse eller mål, och på det sättet både blivit en inspiration för andra och samtidigt fått uppmuntran att klara av målet. Om du ska springa ett maraton eller Tjejmilen för första gången kan det underlätta att blogga om det – det blir helt enkelt svårare att dra sig ur projektet om familj, vänner, arbetskamrater och okända läsare följer din resa fram till målgången.

flash-blog